Overview

  • Opgericht Datum 01/07/2002
  • Sectors Coaching/Onderwijs
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 148

Company Description

De basisgedachte van amba-amba.

Om te groeien is er ruimte nodig. Een basiswet in de natuur. Kijk naar de bomen, de planten en de bloemen, maar ook kuikentjes worden blije kippen in een voldoende
ruime kippenren. Hier bij amba-amba willen we ook ruimte bieden.

Ruimte in de vorm van ‘kamers’ ingericht met voedende elementen. We dachten na over deze plek en namen de tijd om ook te voelen wat zou werken. Elementen die kunnen dienen als meststof voor de ‘amba-serre voor initiatieven’.

Ruimte in de tijd, in de zin van tijd nemen. Om misschien even stil te staan bij jezelf of jouw dierbare. Hoe zit het met jouw groei? Heb je ‘plekke’ nodig?

Ruimte in de vorm van een wit blad. Groot genoeg zodat het niet beperkend is en voldoende ruimte kan geven aan dat wat in jou borrelt. Of voor dat wat misschien net heel klein en zachtjes duwt. Zo voorzichtig dat je echt heel goed moet kijken of voelen om het op te merken.

Ruimte voor groei in al zijn vormen dus. Voor dat wat een deel kan zijn jouw bijdrage kan zijn voor een aangename samenleving.

Te veel ruimte voelt dan misschien wat ongemakkelijk. Of veel ruimte innemen dan weer voor een ander. Het is telkens weer aftasten om de balans in evenwicht te brengen. Vergeet niet dat er ook ruimte is om fouten te maken. Met andere woorden, fouten zijn leerkansen voor klein & groot.

Welkom in ons centrum van gastvrijheid en mogelijkheden!

Office Photos